Vizitati-ne magazinele virtuale:
www.medfarm.ro www.instrumentemedicale.ro

   Endoscoape Flexibile si Video Endoscoape o noua linie de produse introduse in portofoliu MEDFARM TRADING

 
10 10 2011

Endoscopia este utilizata in scop diagnostic pentru ­localizarea unei afectiuni , pentru precizarea originii si a naturii acesteia,precum si in scop terapeutic.
Numeroase organe pot beneficia de un consult endoscopic ca de exemplu examinarea  colonului (colonoscopia),esofagului,stomacului si intestinului subtire (gastroscopia), examinarea cailor respiratorii si plamanilor( bronhoscopia), laringelui (laringoscopia),etc.
Endoscopia permite examinarea directa a unor organe sau cavitati din interiorul corpului utilizand un dispozitiv numit endoscop.
Cu ajutorul endoscopului medicul poate vedea ulceratiile, inflamatiile, tumorile, infectiile sau sangerarile  precum si diferitele anomalii  la nivelul organului analizat.
Clasificarea endoscoapelor poate fi facuta in functie de organul explorat (colonoscop, gastroscop, bronhoscop, laringoscop,etc.), dupa constructia lor (rigide sau flexibile), dupa modul de vizualizare (directa sau video).
Avand in vedere multitudinea de tiuri de dispositive endoscopice Medfram Trading incearca sa va puna la dispozitie o gama larga de enoscoape care sa acopere examinarea mai multor organe.
In aces sens gama noastra de endoscoape:
-Endoscoape rigide producator H.T.E Endoscope/China;
-Video endoscoape rigide producator: Sometech/Korea
s-a diversificat cu noi produse:
-Endoscoape flexibile si Video endoscaope flexibile producator:Sanghai Aohua  Photoelectricity Endoscope/China.
Se pot configura Sisteme de endoscopie complete care functie de dorintele medicului poate contine: endoscop, sursa de lumina, processor imagini, monitor TV,troliu.


Medfarm Trading va propune o serie de Sisteme de endoscopie, sisteme ce pot fi modificate functie de dorintele medicului.

.

Inapoi

Click pe poza pentru zoom