Vizitati-ne magazinele virtuale:
www.medfarm.ro www.instrumentemedicale.ro

  Productie

  

 

Pentru a putea veni in intimpinarea dvs.cu solutii de amenajare, cu mobilier specific cabinetelor medicale, am dezvoltat societatea MEDGRUP srl pentru productia de mobilier medical de cea mai buna calitate si diversitate.

Incepand de la cele mai simple masute pentru diverse scopuri (pentru instrumentar sau/si aparate) pana la mobilier de spital (paturi in diverse configuratii ,targi mobile) gama larga a mobilierului produs de noi incearca sa satisfaca cerintele celor mai pretentiosi clienti.
Prin solutiile tehnice adoptate, ca si prin controlul de calitate activ si permanent efectuat de catre specialistii nostrii, mobilierul produs depaseste de multe ori, in ceea ce priveste caracteristicile si robustetea, mobilierul din import.

MEDGRUP srl este certificata conform sistemului de management al calitatii ISO 9001, toate produsele noastre purtand marca CE.

Productia noastra are marele avantaj al flexibilitatii, se pot crea configuratii specifice, culori diverse pentru tapiterii si blaturi, precum si al modularitatii, se poate integra mobilierul creat in structuri deja existente.

Oferim suportul nostru tehnic prin inginerii si tehnicienii de specialitate ai firmei, gasim solutii la problemele legate de dotarea sau completarea cabinetului Dumneavoastra cu mobilier medical.

Grupul nostru de firme :
MEDFARM TRADING - import aparatura si instrumentar medical
MEDGRUP - productie mobilier medical
MEDICAL PLANET - magazin de prezentare

ofera solutii tehnice,fiabile si economice pentru dotarea completa a cabinetului Dumneavoastra.


Ing.Miron Tonghioiu
DIRECTOR GENERAL